Laatste nieuws

2 weeks ago

Shanti's

Voor de JOTA duurt het nog even, maar we hebben een printje weten te solderen. Een lantaarn waar met een knopje een Ledje (Lampje) even aangaat en weer automatisch uit. Ook kan het lampje met de vingers aangaan door het aanraken van beide sensoren. Op een paar enkele soldeerfoutjes na, zijn alle printjes werkend mee gegaan naar huis.Met dank aan Erwin (PA3EFR) en George (PA1GS) die ons fantastisch hebben geholpen. Na gedronken te hebben mochten de meiden zich omkleden voor een watergevecht. Tenslotte was de temperatuur ideaal hiervoor.
Volgende week ivm Pinksteren even geen opkomst, maar de week erna hebben we een kampeerweekend op het Bieslandse Bos. Meer info volgt.
...

3 weeks ago

Shanti's

Was weer reuze gezellig. Raksha en Balou reuze bedankt voor alle hulp😘🎶Overal waar we komen... 🎶 Wat was het toch een gezellige boel in het Elsburgerbos. Niet alleen onze welpen en shanties waren daar heen getogen, maar alle welpen uit de regio Vlietstreek kwamen daar heen om een wereldreiziger in nood te helpen. We speelden met z'n allen een groot postenspel met als thema wereldreizen. Onze Welpen Leiding waren neergestreken in Zuid Amerika voor een potje voetbal (niemand durft nu nog te zeggen dat welpen niet sportief zijn) en onze lieftallige shanti leiding was nog iets verder gevlogen en leerden de kinderen wat van de Maori taal dmv een levend memory spel. Na afloop van een gezellige middag met ongeveer 300 welpen konden de heren en dames die meegedaan hebben weer een mooie nieuwe badge in ontvangst nemen.

Tot volgende week!
...

3 weeks ago

Shanti's

Beste Lezers je kan niet bedenken wat ik net heb meegemaakt! Via een betrouwbare bron had ik vernomen dat Professor Sneep naar een Dreuzelfeestje zou gaan. Dit alleen zou al genoeg zijn voor de voorpagina van deze geweldig mooie krant, maar terwijl ik me verstopte op het balkon hoorde ik het meest geweldige nieuws! De dreuzelkinderen die daar aanwezig waren mogen deze zomer mee doen met een nieuw programma van ons aller geliefde Zweinstein.
Onder begeleiding van Professor Sneep zullen zij een week lang mogen proberen of zij ook magie kunnen leren gebruiken. De namen van de andere personeelsleden van Zweinstein die mee afreizen naar ons eigen kikkerlandje zullen later bekend gemaakt worden. (Ik hoop voor de kinderen dat er ook een aantal professoren tussen zitten die niet anti Dreuzel zijn).
Maar het beste nieuws is dat ik, uw trouwe reporter Thalia Disablot, live vanaf lokatie verslag kan doen van deze historische gebeurtenis. Dat is natuurlijk geweldig! Mijn eerste verslag van dit gigantische evenement kunt u 20 Juli van mij verwachten!

Thalia Disablot

Nou zoals we hier boven al kunnen lezen is Thalia al helemaal enthusiast over ons zomerkamp dit jaar. Gisteravond hebben wij samen met alle heren en dames welpen tijdens een sjiek diner en dans feestje de aankondiging van ons zomerkamp thema kunnen vieren. Professor Sneep deed de aankondiging en halverwege het feestje kwam er ook nog een veelkleurige reporter langs met de naam Thalia. Het belooft een geweldig zomerkamp te worden als ik zo zag hoe gezellig het gisteravond al was!

Tot volgende week bij het welpen regiospel!
...

3 weeks ago

Shanti's

Albert Heijn Parijsplein we hebben heerlijk gegetenIvm een klein foto probleempje hier nog een verlaat bedankje aan Albertheijn Parijsplein!

Heel erg bedankt voor het sponsoren van ons diner! De kinderen hebben er heerlijk van gesmuld.
...

1 month ago

Shanti's

Welpen
Oh nee vuur! Heeft iemand al de brandweer gebeld?
...

Load more