Laatste nieuws

6 hours ago

Shanti's

Nu met de juiste resolutie van de foto'sHet komt niet vaak voor, maar St Joris en Pasen in één opkomst vieren met de hele groep. En dat met zomerse temperaturen. Heerlijk. Alleen rond het kampvuur was wel erg warm. Men begon in groepjes een deel van het St Joris verhaal voor te bereiden om na het ontsteken van het vuur deze als één verhaal uit te beelden. Na een paar kampvuurliedjes de groep in tweeën gesplitst om daarna nog even 'Leeuw van Holland' te spelen. Maar het is ook Pasen. De leiding had ondertussen vele chocolade paaseitjes verstopt. Nu ze nog even vinden. Maar dat bleek geen moeilijke opdracht. Of ze ze allemaal hebben gevonden? Daar komen we in de komende periode wel achter. (Er werden zelfs pepernoten gevonden­čśÇ). Nog even achter vrijspelen en toen was het echt weer tijd om naar huis te gaan.
Volgende week is het Koningsdag. Dan staan we in Sion met leuke spelletjes. Heb je niks te doen die zaterdag? Kom dan gezellig langs.
...

1 day ago

Shanti's

Onze nieuwe keuken is bijna af. De oude gaskookplaat heeft plaats gemaakt voor een groot 5 pits gasfornuis met een oven. Hier hebben de Shanti's gretig gebruik van gemaakt. Ze hebben cupcakes gebakken, versiert en daarna opgegeten. Wat hebben ze heerlijk gesmuld. Ook had Bowien een vriendinnetje meegenomen. Zij heeft genoten van haar 1e opkomst. Zo zie je. Het is altijd mogelijk om iemand mee te nemen.
Tot volgende week. Dan hebben we een gezamenlijke Paasopkomst van 12.00u tot 15.00u.
...

2 weeks ago

Shanti's

Photos from Shanti's post ...

Comment on Facebook

Geweldige fotoreportage van een mooi weekend.

2 weeks ago

Shanti's

Het was weer een fantastisch weekend. Deze keer hebben we samen met de Welpen de duinenmars gelopen. Zaterdag ochtend om tien uur hebben we verzameld en zijn we in twee groepen richting het start terrein gegaan, met bus 23 en 26. Eenmaal aangekomen hebben we van Beer de route gekregen en zijn we gaan lopen. Samen met Raksha, Ikki, Chil en Ko hebben we een groep Shanti's en Welpen door de duinen geloodst. Luna heeft Lisa heel kundig overal heen geduwd en halverwege was er natuurlijk weer patat, deze keer verzorgd door Phaona. Nadat iedereen gefinisht was heeft Beer een groepsfoto gemaakt en zijn we met z'n allen terug gegaan naar De Hoeve. En ja mensen, we hebben de HTM met 40 kinderen en 8 leiding vermaakt op de terugweg. Mang, Kokkie en Phaona hadden heerlijk voor ons gekookt, wraps! . Na het eten hebben we de matjes neergelegd. Iedereen naar de nieuwe badkamer gestuurd en pyjama's aan getrokken. Het was tijd voor de Weerwolven van Wakkerdam.
Zondag ochtend lekker ontbeten en buiten gespeeld.
Wij vonden het reuze gezellig.

Wij willen graag iedereen bedanken die aan dit waanzinnige weekend heeft meegewerkt.
...

3 weeks ago

Shanti's

Vandaag begonnen we met het installeren van 5 nieuwe Shanti's. Onder toezicht oog van hun ouders, werd de belofte afgelegd en de insignes opgespeld op hun blouse. Als laatste mochten de groepsoudste de das omhangen. Daarna werd er afscheid genomen van de ouders en begonnen we aan de opkomst. De groep werd in twee├źn gesplitst. De beginners en de ervarende. De 1 kreeg uitleg over het kompas en de windstreken. De ander ging op pad om een route in de wijk uit te zetten voor de eerste groep. Na het drinken van limonade werd er gewisseld met de opdracht. Na hun terugkomst kon er nog even achter het clubhuis gespeeld worden voordat we de opkomst gingen sluiten.
Volgende week Duinenmars weekend. Dan blijven we een nachtje slapen op het clubhuis. We kijken er nu al naar uit.
...

Load more