Welpen zijn jongens van 7 t/m 11 jaar. Zij spelen samen in de Jungle met alle dieren uit het Jungleboek van R. Kipling.

De welpenopkomst is op zaterdagochtend van 10:00 t/m 12:30.

Voor meer informatie over onze laatste opkomsten, zie hieronder het laatste nieuws met leuke foto’s. Voor de leiding en het programma zie de knoppen boven.

Je vind de Welpen ook op Facebook (klik)

 

Laatste nieuws

6 days ago

Welpen

Even lekker alle ochtendenergie eruit rennen! ...

Even lekker alle ochtendenergie eruit rennen!Image attachmentImage attachment

1 week ago

Welpen

Regiospel Welpen 2019 ...

Regiospel Welpen 2019

2 weeks ago

Welpen

Afgelopen weekend hadden de welpen weer een super tof weekend. Ze gingen namelijk naar schiphol!
Stuiter was verdwaald en moest weer terug op het vliegtuig naar Hotsjitonia dus de welpen gingen hem helpen. Na een ontspannen treinreis moesten we natuurlijk wel de weg vinden op schiphol maar gelukkig had de leiding een speurtocht gemaakt. Nadat we de speurtocht hadden opgelost en Stuiter weer met EasyJet naar huis hadden gestuurd konden we lekker op het dak lunchen en van de mooie vliegtuigen genieten.
...

3 weeks ago

Welpen

We zijn onderweg! ...

We zijn onderweg!Image attachment

Comment on Facebook

Gezellig veel plezier

Veel plezier 🙂

3 weeks ago

Welpen

Afgelopen zaterdag was weer de spannendste opkomst van het jaar. Na jaren van zelf enge spooktochten lopen was het dit keer tijd om ons eigen spookhuis te maken!
Na een bloedstollende en energie verslindende wedstrijd bezem estafette kregen de welpen te horen dat ze voor hun eigen ouders een heus spookhuis mochten bouwen en bleken ze nog genoeg energie te hebben.
Al direct kwamen de gaafste ideeën naar boven en de welpen gingen meteen aan de slag. Gelukkig was Sebas van de explorers langsgekomen met allemaal mooie lampen om het spookhuis nog een extra sfeertje te geven.
Aan het einde van de opkomst mochten alle ouders, broertjes en zusjes en opa’s en oma’s die waren gekomen door het spookhuis en wat vonden ze het leuk! Ze deden allemaal heel stoer maar ze vonden het stiekem toch wel heel spannend.
Tot vrijdag want dan hebben we weer een weekend!
...

Load more