Wie zijn wij?

Welpen zijn jongens van 7 t/m 11 jaar. Elke zaterdagochtend komen wij samen om de gaafste avonturen te beleven. Vuur stoken, vlotten bouwen, indoor lasergamen, niks is ons te gek!

Een paar keer per jaar gaan we een heel weekend toffe dingen doen en een keer per jaar gaan we zelfs een hele week op zomerkamp. Dit avontuur is het hoogtepunt van het scoutingseizoen!

Klinkt dit als iets voor jou? Kom een keertje kijken! Vul het contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

De welpenopkomst is op zaterdagochtend van 10:00 t/m 12:30 op ons clubhuis “De Hoeve”. Het adres is Groeneveld 66 2286NB  in Rijswijk.

Je vind de Welpen ook op Facebook (klik) en op Instagram (klik)