Welpen zijn jongens van 7 t/m 11 jaar. Zij spelen samen in de Jungle met alle dieren uit het Jungleboek van R. Kipling.

De welpenopkomst is op zaterdagochtend van 10:00 t/m 12:30.

Voor meer informatie over onze laatste opkomsten, zie hieronder het laatste nieuws met leuke foto’s. Voor de leiding en het programma zie de knoppen boven.

Je vind de Welpen ook op Facebook (klik)

 

Laatste nieuws

4 days ago

Welpen

Omdat een echte welp kan knopen was het weer tijd voor een opfriscursus knopen.

Na een leuk potje "chinese muur" was het tijd om de mastworp, achtknoop en platte knoop te oefenen.

Na de drinkpauze had Jacala het idee om aan de hand van een knopenestafette de kennis van de welpen te testen. De welpen werden in vier groepen verdeeld en zodra een welp de mastworp, achtknoop en platte knoop had gemaakt mocht het volgende teamlid starten. Het team dat het snelste allemaal aan de overkant was was de winnaar.
...

1 week ago

Welpen

Na een tijd van veel binnenzitten was het tijd om weer lekker te gaan bewegen. De leiding had daarom een spelletjesopkomst bedacht met allemaal leuke spellen. Na een potje spons, water en vuur gingen we snel door naar touwtrekken. Chil had daar een leuk alternatief op verzonnen waardoor alle nesten goed hun best moesten doen. Na een dorstlessende drinkpauze hebben we nog een potje fopbal gespeeld en de laatste energie eruit gerend waarna het helaas al weer tijd was om af te sluiten. ...

3 weeks ago

Welpen

Na een lange tijd van online opkomsten en thuisopdrachten was het weer tijd om elkaar te zien. En wat was dat weer leuk!

Na goed overleg met de gemeente en de getroffen maatregelen konden we weer een opkomst houden op het clubhuis. De geruchten gingen al langere tijd dat de leiding een supervette opkomst had verzonnen maar lasergamen had niemand verwacht.

Na een snelle schiettraining was het tijd om te beginnen met een potje team deathmatch (het team met de meeste hits wint). Na een spannende strijd was het tijd om iets verfrissends te drinken waarna een laatste potje free for all volgde dat werd gewonnen door Alexandros.

De leiding vond het heel erg leuk om jullie weer te zien!

Tot volgende week
...

3 months ago

Welpen

Er is zojuist een e-mail verstuurd naar alle ouders/ mail adressen in SOL. Alle opkomsten zijn afgelast t/m 31 maart. Dit op advies van de regering en Scouting Nederland. Ook NL Doet is deze zaterdag (landelijk) afgelast.

Geen e-mail gekregen? Controleer je email adres bij de leiding van de speltak van je kind(eren)
...

Comment on Facebook

Jammer, maar een logische keuze

3 months ago

Welpen

Zaterdag hebben welpen gecollecteerd voor Jantje Beton en ook dit jaar hebben de welpen weer een mooi bedrag opgehaald voor Jantje Beton en ons zomerkamp.

Het was gelukkig heerlijk weer om buiten te zijn dus hebben we ook lekker, onder het genot van wat te drinken, in de speeltuin gespeeld.

Wilt u ook een bijdrage leveren dan kan dat via onderstaande link. Zo helpt u ons om nog veel meer leuke opkomsten voor de jongens mogelijk te maken en ze een supergaaf zomerkamp aan te bieden.

jantjebeton.digicollect.nl/bas-van-veen
...

Load more