Welpen zijn jongens van 7 t/m 11 jaar. Zij spelen samen in de Jungle met alle dieren uit het Jungleboek van R. Kipling.

De welpenopkomst is op zaterdagochtend van 10:00 t/m 12:30.

Voor meer informatie over onze laatste opkomsten, zie hieronder het laatste nieuws met leuke foto’s. Voor de leiding en het programma zie de knoppen boven.

Je vind de Welpen ook op Facebook (klik)

 

Laatste nieuws

3 days ago

Welpen

Alaaf!! Welpen, Shantis’s en Bevers zijn samen goed voor een heel gezellig middagje Carnaval! Al hossend en polonaise lopend werd de middag afgetrapt met uiteraard een hoop confetti en serpentine 🎉. Uiteraard geen carnaval zonder stoelendans, in ons geval een krukjesdans. Een dappere welp en shantiwelp streden om de laatste klus maar de welp ging er met de winst vandoor. (💪) Na een ronde ballontrappen werd de dorst gelest met een glaasje limo en een lekker koekje van Roodkapje. Op het eind nog met een rondje limbodansen de gezellige middag afgesloten. Het was weer een geslaagd feestje!🎈 Fijne vakantieweek allemaal🎈 ...

Alaaf!! Welpen, Shantis’s en Bevers zijn samen goed voor een heel gezellig middagje Carnaval! Al hossend en polonaise lopend werd de middag afgetrapt met uiteraard een hoop confetti en serpentine 🎉. Uiteraard geen carnaval zonder stoelendans, in ons geval een krukjesdans. Een dappere welp en shantiwelp streden om de laatste klus maar de welp ging er met de winst vandoor. (💪) Na een ronde ballontrappen werd de dorst gelest met een glaasje limo en een lekker koekje van Roodkapje. Op het eind nog met een rondje limbodansen de gezellige middag afgesloten. Het was weer een geslaagd feestje!🎈 Fijne vakantieweek allemaal🎈Image attachmentImage attachment

1 week ago

Welpen

DRUK DRUK DRUK

Deze week stond in het thema van heel veel spelletjes. Verschillende spellen zoals stoelendans, ballontrappertje en snoepduiken werden gespeeld. En jeetje, wat hebben die welpen veel energie.

Tot zaterdag, ALAAF!🎈
...

2 weeks ago

Welpen

Het afgelopen jaar hebben de welpen meerdere keren geoefend met het maken van vuur. Het is dus tijd voor een test, een vuurdoop. Wie krijgt op tijd zijn vuurtje aan en kookt zijn ei voordat deze wordt stukgeslagen op je hoofd? ...

3 weeks ago

Welpen

30..., 31..., 32..., JA nieuw record!!

Luca kan de meeste winegums in zijn mond proppen!😋

De welpen hebben deze week verschillende records uit het junglebook of records verbroken. Wie kan de meeste lepels op zijn neus balanceren en wie gooit de meeste papieren vliegtuigjes in het krat? Meerdere records werden gebroken dus was het tijd voor een nieuw spel.

Jacala had weer een leuk spel verzonnen en iedereen deed gezellig mee. Zelfs de leiding deed mee op deze vroege zaterdagochtend! Het was heel gezellig!

Tot zaterdag!
...

4 weeks ago

Welpen

Even wachten...PIZZA!
De welpen doken deze zaterdag de Italiaanse keuken in en hebben heerlijke pizza's gemaakt. Na een gezond potje fruitsjoelen gingen we snel naar binnen om onze pizza's te maken. Na het maken van de saus, het deeg en het kleinsijden van alle toppings konden we onze pizza's heerlijk beleggen en wat smaakte ze goed!
...

Load more