Wie zijn wij?

Welpen zijn jongens van 7 t/m 11 jaar. Elke zaterdagochtend komen wij samen om de gaafste avonturen te beleven. Vuur stoken, vlotten bouwen, indoor lasergamen, niks is ons te gek!

Een paar keer per jaar gaan we een heel weekend toffe dingen doen en een keer per jaar gaan we zelfs een hele week op zomerkamp. Dit avontuur is het hoogtepunt van het scoutingseizoen!

Klinkt dit als iets voor jou? Kom een keertje kijken! Vul het contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

De welpenopkomst is op zaterdagochtend van 10:00 t/m 12:30 op ons clubhuis “De Hoeve”. Het adres is Groeneveld 66 2286NB  in Rijswijk.

 

Je vind de Welpen ook op Facebook (klik) en op Instagram (klik)

 

Laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
9 months ago
Welpen

BRAND BRAND BRAND

Wat moet je nou eigenlijk doen als er brand is? Hoe werkt een brandblusser? Hoe blus je een brand? De welpen weten na afgelopen weekend het antwoord op al deze vragen.

Na een potje water, spons en vuur luisterden de welpen vol aandacht naar Ikki die alles wist te vertellen over brand. Zo kwamen we alles te weten over de branddriehoek, soorten blusmiddelen en hoe een brandblusser werkt.

Na deze leerzame uitleg was het tijd om zelf een vuurtje te blussen. De leiding had gelukkig nog twee oude brandblussers gevonden waar de welpen mee konden oefenen en nu is iedere welp een echte brandweerwelp!
...

10 months ago
Welpen

Gelukkig was het zaterdag lekker weer want de twee lanceeroperators (Ikki en Jacala) hadden het zwaar te verduren tijdens de vele lanceringen. ...

10 months ago
Welpen

Op naar de sterren en daar voorbij!

De welpen hebben zich afgelopen week verplaatst in het leven van een echte ruimtevaarder. We gingen namelijk weer petflesraketten bouwen!

De snelste raketten werden in een hoog tempo gebouwd en de mooiste creaties verschenen al snel op het lanceerplatform.
...

10 months ago
Welpen

De allereerste welpen drive-in bioscoop was een groots succes! Na het controleren van de tickets kregen de welpen een bakje popcorn en wat fris en was het tijd om de film te starten.

De welpen (en de leiding) hadden hun popcorn al snel op maar gelukkig hadden we een jarige in ons midden. Na hard zingen hebben we ook van de jarige een lekker zakje chips gekregen.

Tot volgende week!
...

10 months ago
Welpen

Aankomende vrijdag hebben de welpen een supervette drive-in bioscoop op het programma staan! Maar daar hebben de welpen natuurlijk wel een auto voor nodig. Omdat de gemiddelde welp nog geen eigen auto heeft had de leiding een leuk alternatief verzonnen. De welpen kregen een stapel dozen en bouwden daar hun mooiste auto's mee met mooie resultaten tot gevolg. ...

Load more