Scouting de Hoeve draait volledig op vrijwilligers. De leiding en begeleiding zorgen ervoor dat er elke week weer leuke opkomsten gedraaid kunnen worden en dat de kinderen aan het eind van het seizoen een geweldig zomerkamp beleven.
Naast de leiding hebben we nog veel meer vrijwilligers binnen de vereniging die zich regelmatig inzetten om het scoutingspel mogelijk te maken voor al onze leden. Op deze pagina maakt u kennis met deze vrijwilligers.

Het groepsbestuur

Het groepsbestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de groep: de kwaliteit van het spel, een clubhuis, voldoende leiding en een financieel gezonde vereniging. Ieder bestuurslid wordt gekozen voor een periode van 3 jaar.

Daphne Mostard

Wessel Aben
Algemeen Bestuurslid
Public Relations
Michiel Auerbach
Penningmeester/ vice -voorzitter

Madelein Kaersenhout
Sophie Lombaers
Algemeen Bestuurslid Juridische zaken en beheer (waarnemend)

Het trainingsteam

Het trainingsteam bestaat uit de groepsbegeleider, praktijkbegeleiders en ondersteuning. De praktijkbegeleiders begeleiden en beoordelen de speltakleiding en de teams op hun competenties. Ze coachen de vrijwilligers om nóg beter te worden in hun rol. De ondersteuning helpt het trainingsteam met specifieke kennis op relevante vlakken, zoals scoutingkennis of pedagogische kennis. Het trainingsteam wordt geleidt door de groepsbegeleider.

Michiel Auerbach
Praktijkbegeleider

Wietse Braam
Praktijkbegeleider

Wessel Aben

Het beheer

Het beheer is verantwoordelijk voor het onderhoud van het clubhuis, het terrein en de materialen die wekelijks worden gebruikt door onze jeugdleden en vrijwilligers. Hoewel ze niet vaak in de spotlight staan, zijn zij wel een belangrijk onderdeel in het mogelijk maken van de wekelijkse opkomsten, de weekenden en natuurlijk de zomerkampen! Het beheersteam wordt aangestuurd door de teamleider beheer.

Teamleider beheer

Bas van veen