Explorers zijn jongens en meiden van 15 – 18 jaar.

1 week ago

Explorers

Piew piew🔫 Vandaag hadden wij een zeer actieve opkomst, namelijk lasergamen! Als eerst gingen we in teams tegen elkaar, daarna hebben wij capture the vlag gespeeld🇳🇱. Iedereen had zo zijn/haar eigen tactiek om de tegenstander aan te vallen, maar we zijn er wel achtergekomen dat zo maar een veld op rennen niet helemaal de juiste tactiek is, oopsie😬.
Volgende week is even geen opkomst, maar de week erna staat er weer iets leuks op de planning!
.
.
.
.
.
#explorers #scoutingdehoeve #lasergamen #teamblauwforthewin #💙 #nerf #nerfguns @ Scouting De Hoeve
...

3 months ago

Explorers

Wil jij ons sponseren voor zomerkamp? Dat kan! Wij doen namelijk mee aan Jantje Beton. Wij zamelen geld in om nog leukere opkomsten te houden en wij sparen uiteraard voor een onvergetelijk zomerkamp. Help jij ons mee? Je kunt via deze link geld doneren aan ons. jantjebeton.digicollect.nl/explorers-de-hoeve . Wij zijn je alvast heel erg dankbaar. Liefs, de explorers
#jantjebeton #scouting #scoutingdehoeve #explorers
...

Wil jij ons sponseren voor zomerkamp? Dat kan! Wij doen namelijk mee aan Jantje Beton. Wij zamelen geld in om nog leukere opkomsten te houden en wij sparen uiteraard voor een onvergetelijk zomerkamp. Help jij ons mee? Je kunt via deze link geld doneren aan ons. https://jantjebeton.digicollect.nl/explorers-de-hoeve . Wij zijn je alvast heel erg dankbaar. Liefs, de explorers
#jantjebeton #scouting #scoutingdehoeve #explorers

5 months ago

Explorers

Deze week hadden wij vrijdag en zaterdag een opkomst. Vrijdag hebben we (eindelijk) besloten waar we naar toe gaan met kamp dit jaar. Zaterdag hadden wij de jaarlijkse boerenkooltocht. Het was erg gezellig, maar ook erg koud🥶. Maar gelukkig stond er warme boerenkool klaar toen we terug kwamen.
Tot volgende week!
.
.
.
#scoutingnl #scouting #bokoto #walking #boerenkool
...

5 months ago

Explorers

Scouting De HoeveVandaag was het alweer de allerlaatste opkomst van 2019! Dit jaar pakten we groots uit, met iets dat wel eens een traditie zou kunnen worden. De hele Hoeve, van de Jongste Bever tot Het oudste Stamlid kwamen vandaag samen om lekker te genieten van een kerstontbijt dat door het bestuur georganiseerd werd.

Om 10 uur begonnen we met z’n allen bij de vlaggenmast met het openingslied van de Bevers, het vlag hijsen van de Shanti's, Welpen en Scouts en het vriendelijk hallo zwaaien van de Explorers.

Terwijl het bestuur hard bezig was om de eitjes te scramblen en de bacon te bakken, gingen alle speltakken samen het grote veld op om lekker vies te worden met een stevig potje “Rendier van de Noordpool” (Leeuw van Holland) in het gras en de modder.

Nadat iedereen lekker warm gerend was, snel onze handen gewassen en aan tafel die al helemaal feestelijk gedekt stond met op elk bord een croissant en een mandarijntje.
Na een momentje stilte konden alle kinderen aanvallen. De vaste regel van hartig voordat je zoet beleg mag gold vandaag voor een keertje niet en daar werd door de zoetekauwen gretig gebruik van gemaakt.

De sfeer was hartstikke gezellig met een lekker kerstmuziekje op de achtergrond waarbij je heerlijk vals mee kon zingen.
Nadat iedereen klaar was met eten was het moment aangebroken waarop we afscheid namen van Raksha en Baloe als leiding binnen de Hoeve. Zij kregen mooie kaarten van de leiding en kinderen en een aardigheidje, zodat ze zeker aan ons zullen blijven denken. We zullen ze vast en zeker nog wel eens langs zien komen voor een lekkere bak koffie.

Hierna was het natuurlijk weer tijd om actief te worden. De jongste kinderen gingen nog even achter het clubhuis spelen terwijl de oudste kinderen hielpen met het lokaal opruimen en de afwas.Na de gezamenlijke afsluiting bij de vlaggenmast was de laatste opkomst alweer ten einde.

Nu rest ons alleen nog om iedereen heerlijke feestdagen toe te wensen en een geweldig nieuwjaar! We hopen iedereen weer veilig en wel terug te zien bij de allereerste opkomst van 2020 met de BoKoTo op 11 Januari (meer informatie over de starttijd zal nog doorgegeven worden door de eigen leiding)

Tot Volgend Jaar!

P.s. vergeet ons niet als je nog oliebollen wilt bestellen voor oud en nieuw! Heerlijke oliebollen en het geld komt ten goede van alle jeugdleden!

scoutingoba.nl/
...

Load more