De Explorers zijn een groep jongens en meiden van 15 tot 18 jaar. De Explorers maken hun eigen programma en worden hierin ondersteund door hun begeleiding.

Bekijk ons ook op Instagram en Facebook!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

8 months ago

Explorers

Piew piew🔫 Vandaag hadden wij een zeer actieve opkomst, namelijk lasergamen! Als eerst gingen we in teams tegen elkaar, daarna hebben wij capture the vlag gespeeld🇳🇱. Iedereen had zo zijn/haar eigen tactiek om de tegenstander aan te vallen, maar we zijn er wel achtergekomen dat zo maar een veld op rennen niet helemaal de juiste tactiek is, oopsie😬.
Volgende week is even geen opkomst, maar de week erna staat er weer iets leuks op de planning!
.
.
.
.
.
#explorers #scoutingdehoeve #lasergamen #teamblauwforthewin #💙 #nerf #nerfguns @ Scouting De Hoeve
...

11 months ago

Explorers

Wil jij ons sponseren voor zomerkamp? Dat kan! Wij doen namelijk mee aan Jantje Beton. Wij zamelen geld in om nog leukere opkomsten te houden en wij sparen uiteraard voor een onvergetelijk zomerkamp. Help jij ons mee? Je kunt via deze link geld doneren aan ons. jantjebeton.digicollect.nl/explorers-de-hoeve . Wij zijn je alvast heel erg dankbaar. Liefs, de explorers
#jantjebeton #scouting #scoutingdehoeve #explorers
...

Wil jij ons sponseren voor zomerkamp? Dat kan! Wij doen namelijk mee aan Jantje Beton. Wij zamelen geld in om nog leukere opkomsten te houden en wij sparen uiteraard voor een onvergetelijk zomerkamp. Help jij ons mee? Je kunt via deze link geld doneren aan ons. https://jantjebeton.digicollect.nl/explorers-de-hoeve . Wij zijn je alvast heel erg dankbaar. Liefs, de explorers
#jantjebeton #scouting #scoutingdehoeve #explorers

1 years ago

Explorers

Deze week hadden wij vrijdag en zaterdag een opkomst. Vrijdag hebben we (eindelijk) besloten waar we naar toe gaan met kamp dit jaar. Zaterdag hadden wij de jaarlijkse boerenkooltocht. Het was erg gezellig, maar ook erg koud🥶. Maar gelukkig stond er warme boerenkool klaar toen we terug kwamen.
Tot volgende week!
.
.
.
#scoutingnl #scouting #bokoto #walking #boerenkool
...

1 years ago

Explorers

Photos from Scouting De Hoeve's post ...

Load more