Explorers zijn jongens en meiden van 15 – 18 jaar.

2 weeks ago

Explorers

Deze week was het de eerste opkomst met de nieuwe explorers. We hebben samen nieuwe/leuke opkomsten bedacht. Na het plannen hebben we een smokkelspel gespeeld bij de tuin huisjes. Tot volgende week!
#scoutingnl #scoutingdehoeve #explorers #planning #smokkelspel #games @ Scouting De Hoeve
...

2 weeks ago

Explorers

Vorige week zaterdag hebben wij 7 nieuwe explorers erbij gekregen! Bij overvliegen hoort natuurlijk het kussengevecht, touwtrekken, tijgeren onder het camouflage net en als laatste slingeren in de sloot. We gaan er een heel leuk haar van maken met z’n alle! Volgende opkomst is plannen, hebben jullie misschien leuke ideeën voor onze opkomsten?
.
.
.
.
.
#scouting #overvliegen #explorers #games #water #scoutingnl @ Scouting De Hoeve
...

1 month ago

Explorers

6 september hadden wij onze eerste opkomst na het zomerkamp! Wij hebben elkaar eerst even bijgepraat met onze vakantie verhalen. Wij hebben kennis gemaakt met onze nieuwe begeleiding, wij hebben het explo/stam hok opgeruimd, we hebben een nieuw bestuur samengesteld en we hebben broodjes gebakken. Kortom een drukke opkomst maar we hebben ons erg vermaakt. Aankomende zaterdag helaas geen opkomst ivm met het strandwalfestival. De week daarna hebben wij wel weer opkomst. Lijkt het je leuk om een keer mee te draaien met onze opkomst, stuur ons dan een berichtje!
.
.
.
.
#explorers #scoutingdehoeve #scouting #opkomst #broodjes #vuur #scoutingnl #broodjesbakken #strandwal #laatjeuitdagen
...

6 september hadden wij onze eerste opkomst na het zomerkamp! Wij hebben elkaar eerst even bijgepraat met onze vakantie verhalen. Wij hebben kennis gemaakt met onze nieuwe begeleiding, wij hebben het explo/stam hok opgeruimd, we hebben een nieuw bestuur samengesteld en we hebben broodjes gebakken. Kortom een  drukke opkomst maar we hebben ons erg vermaakt. Aankomende zaterdag helaas geen opkomst ivm met het strandwalfestival. De week daarna hebben wij wel weer opkomst. Lijkt het je leuk om een keer mee te draaien met onze opkomst, stuur ons dan een berichtje!
.
.
.
.
#explorers #scoutingdehoeve #scouting #opkomst #broodjes #vuur #scoutingnl #broodjesbakken #strandwal #laatjeuitdagen

2 months ago

Explorers

Ook willen wij nog in het speciaal onze begeleiding bedanken voor alles! Zonder jullie was het nooit zo leuk geworden. Dus bedankt, voor alles. Ook willen wij Koen bedanken. We hadden ons geen betere buurman kunnen bedenken dan jou! Geniet nu van jullie rust zonder ons😜. At last but not least alle explorers bedankt voor dit super zomerkamp! Het is een kamp om nooit meer te vergeten😉 @ Dinant ...

Ook willen wij nog in het speciaal onze begeleiding bedanken voor alles! Zonder jullie was het nooit zo leuk geworden. Dus bedankt, voor alles. Ook willen wij Koen bedanken. We hadden ons geen betere buurman kunnen bedenken dan jou! Geniet nu van jullie rust zonder ons😜. At last but not least alle explorers bedankt voor dit super zomerkamp! Het is een kamp om nooit meer te vergeten😉 @ DinantImage attachmentImage attachment

2 months ago

Explorers

Woensdag hebben wij een hike gehad naar de struisvogelboerderij. De kwekerij was zelf helaas dicht wegens het warme weer, maar we konden de struisvogels wel zien als we een stukje verder liepen. Het was een erg warme dag en hebben na de hike dan ook een heerlijke duik genomen in de Maas. Donderdag hebben we het rustig aan gedaan aangezien dit de warmste dag van de week was. We hebben gezwommen, gegeten, bijgekletst en gerelaxed. In de avond had onze buurman Koen een super grote vis gevangen van wel 1,65 m! Natuurlijk wilde wij dit bewonderen😊Vrijdag ging het kanoën helaas niet door, maar we zijn naar de grotten geweest in Dinant. Het was daar heerlijk koel (12 °C). Daarna hebben we heerlijk met z'n alle pizza gegeten op een terrasje. In de avond hebben we gebarbecued en alvast een beetje dingen ingepakt voor de volgende dag. Zaterdag zouden we met de trein naar huis gaan, maar zijn we door de ouders in Namur opgehaald wegens een treinstaking in België. Iedereen is weer veilig thuis gekomen en hopelijk heeft iedereen een fantastisch kamp gehad!
.
.
.
#explorers #scoutingdehoeve #scouting #kamp #zoka #dinant #belgie #zwemmen #grotten #pizza #hike #struisvogel @ Dinant
...

Load more