Explorers zijn jongens en meiden van 15 – 18 jaar.

1 month ago

Explorers

Deze week hadden we een opkomst buiten de deur, we gingen namelijk naar de Ikea!! Eerst hebben we onze buikjes gevuld om vervolgens goed verstoppertje te kunnen spelen. Hierbij hoort natuurlijk ook de beveiliging ontlopen🤭😊. De begeleiding stuurde ons opdrachten om het verstoppen iets uitdagender te maken, diegene met de beste foto’s kreeg een prijsje! Na het verstoppen hebben we nog een ijsje gegeten😋. Tot volgende week!
#explorers #scoutingdehoeve #laatjeuitdagen #ikea
...

2 months ago

Explorers

Deze week was het de eerste opkomst met de nieuwe explorers. We hebben samen nieuwe/leuke opkomsten bedacht. Na het plannen hebben we een smokkelspel gespeeld bij de tuin huisjes. Tot volgende week!
#scoutingnl #scoutingdehoeve #explorers #planning #smokkelspel #games @ Scouting De Hoeve
...

2 months ago

Explorers

Vorige week zaterdag hebben wij 7 nieuwe explorers erbij gekregen! Bij overvliegen hoort natuurlijk het kussengevecht, touwtrekken, tijgeren onder het camouflage net en als laatste slingeren in de sloot. We gaan er een heel leuk haar van maken met z’n alle! Volgende opkomst is plannen, hebben jullie misschien leuke ideeën voor onze opkomsten?
.
.
.
.
.
#scouting #overvliegen #explorers #games #water #scoutingnl @ Scouting De Hoeve
...

2 months ago

Explorers

6 september hadden wij onze eerste opkomst na het zomerkamp! Wij hebben elkaar eerst even bijgepraat met onze vakantie verhalen. Wij hebben kennis gemaakt met onze nieuwe begeleiding, wij hebben het explo/stam hok opgeruimd, we hebben een nieuw bestuur samengesteld en we hebben broodjes gebakken. Kortom een drukke opkomst maar we hebben ons erg vermaakt. Aankomende zaterdag helaas geen opkomst ivm met het strandwalfestival. De week daarna hebben wij wel weer opkomst. Lijkt het je leuk om een keer mee te draaien met onze opkomst, stuur ons dan een berichtje!
.
.
.
.
#explorers #scoutingdehoeve #scouting #opkomst #broodjes #vuur #scoutingnl #broodjesbakken #strandwal #laatjeuitdagen
...

6 september hadden wij onze eerste opkomst na het zomerkamp! Wij hebben elkaar eerst even bijgepraat met onze vakantie verhalen. Wij hebben kennis gemaakt met onze nieuwe begeleiding, wij hebben het explo/stam hok opgeruimd, we hebben een nieuw bestuur samengesteld en we hebben broodjes gebakken. Kortom een  drukke opkomst maar we hebben ons erg vermaakt. Aankomende zaterdag helaas geen opkomst ivm met het strandwalfestival. De week daarna hebben wij wel weer opkomst. Lijkt het je leuk om een keer mee te draaien met onze opkomst, stuur ons dan een berichtje!
.
.
.
.
#explorers #scoutingdehoeve #scouting #opkomst #broodjes #vuur #scoutingnl #broodjesbakken #strandwal #laatjeuitdagen

3 months ago

Explorers

Ook willen wij nog in het speciaal onze begeleiding bedanken voor alles! Zonder jullie was het nooit zo leuk geworden. Dus bedankt, voor alles. Ook willen wij Koen bedanken. We hadden ons geen betere buurman kunnen bedenken dan jou! Geniet nu van jullie rust zonder ons😜. At last but not least alle explorers bedankt voor dit super zomerkamp! Het is een kamp om nooit meer te vergeten😉 @ Dinant ...

Ook willen wij nog in het speciaal onze begeleiding bedanken voor alles! Zonder jullie was het nooit zo leuk geworden. Dus bedankt, voor alles. Ook willen wij Koen bedanken. We hadden ons geen betere buurman kunnen bedenken dan jou! Geniet nu van jullie rust zonder ons😜. At last but not least alle explorers bedankt voor dit super zomerkamp! Het is een kamp om nooit meer te vergeten😉 @ DinantImage attachmentImage attachment
Load more