Deze vrijwilligers staan elke zaterdagochtend vroeg op om de leukste opkomsten te realiseren voor onze Welpen.

Hallo, ik ben Jacala en ik ben 19 jaar. In het dagelijks leven studeer ik voor verpleegkundige en in het weekend ben ik leiding bij de welpen. Ik kom van een grote scouting familie en vind het elke week erg gezellig om op de scouting te zijn!

Hallo, mijn naam is Chil. Door de weeks studeer ik elektrotechniek en in het weekend vrijwilliger bij de scouting. Ik ben al lid van deze scoutingvereniging sinds 2001. Mijn favoriete dier is een vogel.

Hoi, ik ben Ikki en ik ben 19 jaar oud. Op scouting heet ik ook wel Ikki, vernoemd naar het stekelvarken uit het Junglebook. In het dagelijkse leven ben ik student in Leiden en in het weekend ben ik eigenlijk altijd wel te vinden op de scouting. Ik ben nu zo’n twee jaar leiding bij de welpen en kom nog elke week met veel plezier naar de opkomsten om nieuwe avonturen te beleven

Hoi ik ben Kaa en ik ben 20 jaar. Ik ben in 2007 als 8 jarige welp begonnen bij scouting De Hoeve en ik ben nu sinds 2 jaar met veel plezier leiding bij de welpen. In het dagelijks leven studeer ik aan de politieacademie en ben ik vrijwilliger bij de reddingsbrigade in ’s Gravenzande.