Welkom bij de welpen

WelpenDe Welpen spelen iedere week samen met de figuren uit het Jungle Boek: Baloe, Shanti, Tabaqui, Ikki, Chill, Bagheera, Kaa en Shere kane. De welpen zijn jonge wolven. Elke week kruipen ze in hun vacht (het uniform) naar het hordehol, waar ze onder leiding van de oude, wijze wolf Akela op jacht gaan of luisteren naar de verhalen uit de jungle.

De Welpen is de oudste speltak van Hoeve. Al vanaf het begin in 1937 begin het met Akela van Ravenstijn (inmiddels al een tijd erelid van de Hoeve). En sinds de oprichting door haar een erg gezellige horde

Lijkt het jou ook ERG leuk in onze Jungle? Kom dan een keer gezellig bij ons kijken. Iedereen mag drie keer gratis kijken en mee spelen met de andere welpen uit de Horde.

Ons adres is: Groeneveld 66, 2286 NB,  Rijswijk

Opkomsten zijn op zaterdag van 10:00 to 12:30. 

Klik hier voor het rooster tot het zomerkamp

Voor meer informatie over onze Welpen, stuur dan een e-Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de welpenleiding om een afspraak te maken. 

Welpen op Facebook

Help Marjolijn naar de Wereld Jamboree

World Jamboree 2017

Marjolijn Unkel wil héél graag in 2019 naar de Wereld Jamboree in Amerika. Deelname hieraan is erg kostbaar. Maar daar krijgt zij ook veel voor terug. Klik op het bovenstaande logo om naar haar website te gaan voor meer informatie. 

Help mee om haar financieel te steunen. DOEN!!!!