Welkom bij de bevers

Het programma van de Bevers is helemaal afgestemd op de belevingswereld van 5- en 6- jarigen. Fantasie, sport en spel, buitenleven en expressie spelen een belangrijke rol. Elke opkomst is een heel avontuur!

BeversDe Bevers spelen in het dorp "Hotsjietonia", in dit dorp leven een heleboel mensen, waaronder Keet Kleur, Professor Plof, Rozemarijn, Steven Stroom en nog veel meer. Samen met de Bevers maken zij er altijd een gezellige boel van en zorgen voor een levendig en fantasierijk spel. Daarnaast leren de Bevers van alles! Zoals, koken, tuinieren, hoe een echt kompas werkt, knopen en nog veel meer!

Bevers kunnen zelfs echte badges verdienen, net als de oudere Scouts.

De Bevers van de Hoeve Ypenburggroep te Rijswijk spelen elke zaterdag middag tussen 13:30 en 16:00. Kent u iemand voor bij de Bevers dan mag hij/ zij gerust een keer komen spelen in Hotsjietonia. U kunt ook mailen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bevers op Facebook

Help Marjolijn naar de Wereld Jamboree

World Jamboree 2017

Marjolijn Unkel wil héél graag in 2019 naar de Wereld Jamboree in Amerika. Deelname hieraan is erg kostbaar. Maar daar krijgt zij ook veel voor terug. Klik op het bovenstaande logo om naar haar website te gaan voor meer informatie. 

Help mee om haar financieel te steunen. DOEN!!!!