Welkom bij de scouts

ScoutsScouts zijn jongens en meisjes van 10 tot en met 14 jaar die ervan houden op zaterdag actief, uitdagend en gezellig bezig te zijn. Vuur maken, hakken, zelf koken, pionieren, kamperen en abseilen zijn enkele dingen die je op het programma van de scouts zou kunnen vinden. Lijkt het jou leuk om op zaterdag actief bezig te zijn en een hoop nieuwe vrienden te maken? Kom dan eens langs bij de scouts! Wij zijn bijna elke zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur op het clubhuis te vinden. Kijk voor de zekerheid even op het programma wat wij gepland hebben of stuur even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.naar de leidingDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">, zodat we je alles kunnen vertellen wat je over scouting wilt weten!

Overvliegen naar de Explorers gebeurt in het jaar dat je 15 wordt.

En wil je weten wat we deze week doen, kijk dan bij 'scouts downloads' en lees ons programma voor dit seizoen.

Scouts op Facebook