Contributie

De contributie voor het lidmaatschap bij de Hoeve bedraagt € 30,00 per kwartaal. Dit dient voor het begin van elk kwartaal (december, maart, juni en september) betaald te worden. Scouting de Hoeve heeft een Europese machtiging voor automatische incasso, voor uw en ons gemak verzoeken wij u deze af te geven bij de leiding.

Klik hier om het formulier om ons te machtigen voor de automatische incasso te downloaden.

Van de contributiegelden wordt van alles en nog wat betaald. In ieder geval zoveel mogelijk de spelmaterialen en de uitjes. Daarnaast wordt het clubhuis, het onderhoud hiervan en de trainingen van de leiders hiervan bekostigd. Verder is er een deel bestemd voor contributiebetaling aan Scouting Nederland. Speciale activiteiten van de speltakken brengen extra kosten met zich mee. U wordt hierover door de betreffende speltak van tevoren geïnformeerd.

Mocht u toch liever het geld zelf willen overmaken, dan kunt u dit doen op rekening NL66 RABO 0149854749  t.n.v. Penningmeester Hoeve Ypenburg Groep te Rijswijk. Graag vermelden voor welke maanden u betaalt, de voor- en achternaam van uw kind en de speltak.

Als u vragen heeft over de financiën, kunt u contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scouting Hoeve Ypenburg op Facebook