Welkom bij de Shanti's

Shanti'sWij zijn Shanti Welpen. Dit zijn meiden tussen de 7 en 11 jaar die bij  elkaar komen in het clubhuis  om samen gezellig bezig te zijn. Wij doen dit elke zaterdagmiddag tussen 13.30u en 16.00u. Het spel van scouting wat wij spelen, speelt zich af in het dorpje Bambilië. Dit dorpje ligt midden in de Jungle. Hier beleven zij allerlei  avonturen. Shanti Welpen vinden knutselen, koken, spelen, ravotten, zingen, wandelen en toneelspelen erg leuk. Door een gevarieerd programma neer te zetten, komen veel van deze activiteiten aan bod.
Eén keer per jaar doen we mee aan een groot regio spel, waar meerdere scouting verenigingen aan deelnemen. Dit kan een sportdag of een vossenjacht zijn. Deze wordt dan door de deelnemende groepen georganiseerd.

Een paar keer per jaar houden we ook een weekend. Dan slapen wij een nachtje in ons
clubhuis. We houden dan altijd een kampvuur waar dan lekker gezongen kan worden.
Het hoogtepunt van een scoutingjaar is toch wel het zomerkamp. Dan slapen wij een week
lang in een clubhuis van een andere scouting vereniging ergens in Nederland. De belevenissen
van het kamp zijn te volgen op www.scoutingkamp.nl. Het zomerkamp wordt altijd gehouden
in de eerste week van de schoolvakantie van onze regio.

Onze vaste (groeps)activiteiten waar wij aan deelnemen zijn de JOTA, St-Maarten, boerenkool-
tocht, St-Joris en de Duinenmars.

Wil je een keertje komen kijken? Kom dan eens langs op zaterdagmiddag. Je mag dan de
eerste 4 opkomsten vrijblijvend meedoen.

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op en stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Shanti's op Facebook